Her følger lidt praktiske informationer til både før og på selve dagen:

Vielse:

Vielsen foregår i Tolstrup kirke, Kirkevej 17, 8751 Gedved

Se større kort Se større kort

Reception, middag og fest:

Reception, middag og efterfølgende fest foregår på Hotel Skanderborghus, Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg.

UPDATE (18. Marts): Desværre er alle værelser på Hotel Skanderborghus nu optaget. Det kan dog være, at de får en afbestilling, så I kan jo prøve at kontakte dem alligevel.

Men der er heldigvis alternativer. Vælges en af nedenstående alternativer er der mulighed for at bestille morgenmad på Skanderborghus, så I kan komme og få en hyggelig brunch med os om søndagen. I skal bare kontakte Skanderborghus.

1) Den nærmeste anden overnatningsmulighed er Skanderborg Vandrehjem, men her har de kun en enkelt hytte tilbage. Også her er der mulighed for at de får en afbestilling.

2) Der er hytter til leje på Skanderborg Sø Camping, som ligger ca. 2.5 km fra Hotel Skanderborghus.

3) Motel Skanderborg Syd har også værelser. Det ligger på vejen mellem Tolstrup Kirke og Skanderborghus. Dette er dog ca. 5 km før Skanderborghus, så det frarådes at gå – i hvert tilfælde i høje hæle 🙂

4) Der  er også mulighed for overnatning på forskellige bed and breakfasts i Skanderborg. Se evt her.

Da dette er et hotel, er der mulighed for overnatning, og vi vil gerne opfordre jer til at overnatte, hvis I har lyst. Overnatning skal bestilles hurtigst muligt, hvis I vil være sikker på at få et værelse. Vi har fået rabat på værelser, så ved booking af værelse bedes I oplyse, at I skal til vores bryllup for at opnå rabatten. Priser er som følger:

Normal pris Vores pris
Enkelt værelse inkl. morgenkomplet: kr. 795,00 kr. 525,00
Dobbeltværelse inkl. morgenkomplet: kr. 1095,00 kr. 695,00

Derudover er der et miljøtillæg på kr. 30 per person per overnatning.
Link til Hotel Skanderborghus: Hotel Skanderborghus

Se større kort

Billeder:

Inden middagen vil vi gerne have taget billeder af alle gæsterne. Dette står Simon Bo Kristensen (ham med kameraet :-)) for. Derfor bedes I venligst sørge for, at der bliver taget et billede af jer efter bryllupskagen og inden middagen.

Toastmaster:

Kasper Winther vil være toastmaster på dagen. I bedes kontakte toastmasteren angående indslag under middagen enten inden eller på selve dagen. Toastmasteren kan kontaktes på email: kasperwintherSNABEL_Ahotmail.com  (udskift SNABEL_A med @)

Musik:

Under middagen vil der være en pianist til at spille. Melodien til eventuelle sange under middagen bedes sendes til pianisten gerne en uge inden den store dag. Pianisten kan kontaktes på følgende mail-adresse: mia_kim_fabriciusSNABEL_Ahotmail.com

Efter middagen vil der blive spillet op til dans af bandet: Pigernes. De består af tre piger og to fyre og spiller en del blandet musik. I kan se mere information om Pigernes på: Pigernes

Yderligere information:

For svar på invitationen, samt i tilfælde af yderligere spørgsmål er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os 🙂

Telefon Mail
Janne 2521 8979 janneSNABEL_Aaslaksvenstrup.dk
Mikael 4059 8287 mikaelSNABEL_Aaslaksvenstrup.dk
(udskift SNABEL_A med @)