Vi skal giftes – og vi glæder os 🙂

Vi blev kærester for over seks år siden, og vi har nydt hinandens selskab lige siden.
Vi mødte hinanden, da vi studerede på Aalborg Universitet.
Den første gang vi så hinanden var den nat, vi skulle aflevere P2 projekt (Eksamens projekt på andet semester). Mikael og Jannes grupper havde gruppelokale i samme bygning. Mikaels gruppe var lige blevet færdige og fortalte vidt og bredt om dette. Deriblandt til Jannes gruppe, som lige manglede et par timer endnu. Men projektet blev færdigt og afleveret til tiden. Derefter gik der ikke så længe, inden vi skulle støde ind i hinanden igen.

I sommerferien efter andet semester flyttede Janne fra Nørresundby til Aalborg – rent tilfældigt ind på samme kollegie som Mikael boede på. Da Jannes internet ikke ville virke, var det godt at Mikael tilfældigvis stod på kollegiets liste over hjælpere med computer og internet problemer. Efter Janne havde banket på to andre døre, lukkede Mikael heldigvis op bag den trejde dør. Han var meget hjælpsom med internettet.

Senere kom både Mikael og Janne med i Café-du-vé – fredagsbaren på Aalborg Universitet. Derigennem lærte vi hinanden bedre at kende, hvorefter vi til sidst blev kærester.

Efter nogle år flyttede vi sammen i Aalborg. Men Janne ville også gerne læse sidefag i Århus, så hun fik et værelse dernede. Janne pendlede frem og tilbage i et år, hvorefter vi begge flyttede til den dejlige by Århus. Her bor vi stadig og er rigtigt glade for det.

Vi er begge to rigtigt glade for at rejse rundt i verden – og specielt gerne med hinanden 🙂
Vi har blandt andet været i Mexico, Indien, Kenya, Tanzania og USA sammen. I Tanzania skete det så: Mikael faldt på knæ for Janne på toppen af Kilimanjaro (5895 meter over havets overflade), hvor Janne selvfølgelig sagde ja til sin udkårne.

Vi skal derfor giftes d. 5. Juni 2010 og glæder os til at fejre dagen i festligt lag med familie og venner.

Janne & Mikael